MidHolland Metaaldetectors

Als Service Telt

Algemene informatie

Algemene informatie

 

Hoewel MidHolland Detectoren vrijwel alle merken metaaldetectoren kan leveren, hebben wij een duidelijke voorkeur voor de  A-merken: White's, Minelab, Tesoro, Fisher, XP en Laser. Zo'n voorkeur ontstaat natuurlijk niet zo maar en we willen u hier graag de redenen geven waarom wij voor A merken kiezen:

Ze leveren namelijk een pakket wat je niet ziet maar wat je wel koopt:

 

  • Een eventuele reparatie is binnen 5 werkdagen klaar. Omdat de reparatiedienst in Nederland is gevestigd kunnen we heel  snel reageren bij eventuele problemen. Als de "detectornood" hoog is hebben wij een leen exemplaar klaar staan.
  • White's en Minelab zijn de meest verkochte detectoren, kijk maar rond op een zoekdag van de club, meer dan de helft van  de zoekers loopt met een White's, Minelab of Tesoro, de rest is verdeeld over de overige merken. Natuurlijk krijg je dat niet zo maar.  De zoeker heeft blijkbaar vertrouwen in dergelijke detectoren.
  • Geen gezeur over een onderdeeltje (gratis vervanging).
  • Zoektijd op 1 batterij lading is groot. B-merken zijn duur in de batterijen verbruik en hebben bovendien vaak een  kwetsbaar systeem met 9 Volt batterijen. De A-merken hebben uitgekiende cassette's of systemen waar de 9V olt batterij  ingedrukt kan worden zonder draden. Natuurlijk is het mogelijk oplaadbare batterijen te gebruiken.  De zoektijd zal hierdoor echter wel wat teruglopen, maar dat wordt gecompenseerd  door de mogelijkheid om onbeperkt te kunnen opladen bij gebruik van NiMH batterijen.
  • Het zijn lichte detectoren die eenvoudig te bedienen zijn.
  • De degelijkheid van de A-merken is groot en daardoor zijn er minder problemen.
  • A-merken zijn bedrijfszeker en hebben een meer dan goede service.


 

 

Wel, genoeg redenen lijkt me zo om eens serieus na te denken over de aanschaf van een A-merk detector. Niet overtuigd?  Bel ons en laat u voorlichten!

Wij zijn ook in het weekend te bereiken en 's avonds tot 23.00 uur.